Over BOAS

Door kwaliteit meer speelplezier! 

BOAS is full service leverancier van kwalitatief hoogwaardige sport- en speelvoorzieningen. De firma is tevens specialist in het reinigen van speelzand en kunststof ondergronden. BOAS levert in Nederland exclusief de producten van de Duitse producenten: Kaiser & Kühne (speeltoestellen), Berliner (Klimnetten), Kindt (natuurlijk spelen), RUNGE (parkmeubilair), Sandmaster (zandreiniging) en het Franse Sport Nature (multisportvelden en skatevoorzieningen). Het familiebedrijf is gevestigd in Staphorst en ruim 23 jaar actief op de Nederlandse markt. 

Kenmerkend voor BOAS zijn de eersteklas materialen waarvan zijn producten zijn gemaakt, waaronder: FSC® gecertificeerd robiniahout, (volkern) eikenhout, sapeli, roestvast staal en hoogdruklaminaat. De combinatie van open urban designs en natuurlijke vormen maken de producten van BOAS optimaal inpasbaar in elke omgeving. Duurzaam, betrouwbaar en gemaakt met precisie. Het assortiment valt op door modulariteit in verschillende productgroepen; speel,- klim,- zand,- en waterspeelcombinaties kunnen eenvoudig naar wens worden samengesteld en uitgebreid.

BOAS is in staat projecten op alle niveau's en volumes te realiseren. We staan graag bekend om onze uitstekende (snelle) service en toewijding; van ontwerp tot onderhoud. Daar waar nodig werken we samen met bedrijven die aan kunnen vullen in expertise en (technische) ondersteuning. We ontwikkelen plannen, brengen ideeën tot leven en visualiseren op verschillende manieren. We zien het inrichten van openbare speelvoorzieningen niet als het oplossen van een probleem, maar als het creëren en stimuleren van mogelijkheden. Ons hart en ziel ligt bij ons product, ons bedrijf, maar vooral het optimale speelplezier dat gebruikers in onze producten kunnen vinden.

Logo's fabrikanten.jpg

Henk Haveman: ‘We zijn uitgegroeid tot een allround familiebedrijf. Wie met BOAS in zee gaat kan erop rekenen dat aan alle wettelijke eisen (bijvoorbeeld het Besluit Veiligheid van Attractie- en Speeltoestellen) wordt voldaan.’ Als extra garantie is BOAS aangesloten bij de branchevereniging Spelen en is de onderneming FSC®, ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

Beleidsverklaring.

iso_9001.jpgiso_14001.jpg

© 2022 BOAS B.V. · Weth. Hulsstraat 1-14 · 7951SE · Staphorst | Ontwerp: Formatik