Ontwerp 

Bij het ontwerpen en vormgeven van recreatietoestellen voor alle leeftijdenscategorieën, gaan we uit van de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan bij het ontwerpen van talloze grote en kleine speelcombinaties voor opdrachtgevers in heel Nederland. We geven daarbij de voorkeur aan oplossingen waarbij kinderen, jongeren en volwassenen genoeg mogelijkheden vinden om samen ongedwongen samen hun spel- en bewegingsfantasieën uit te leven. Technische degelijk en veilige onderdelen vormen de basis voor een optimale speelcombinatie. 

Non-standaard

Het modulaire systeem biedt de mogelijkheid om toestellen aan te passen of een unieke speelcombinatie samen te stellen, waarin de speelwensen van kinderen of voorwaarden van omwonenden zijn verwerkt. Als het gaat om omvangrijke speelterreinen, kostbare bijzondere constructies en grote speelcombinaties werken we bovendien nauw samen met fabrikanten Kaiser & Kühne, Kindt en Sport Nature.

Visualisatie

BOAS heeft de kennis en kunde in huis om antwoord te geven op elke vraag naar een speelvoorziening. Met een programma van eisen of wensen kan onze afdeling Ontwerp & Visualisatie u bovendien vrijblijvend voorzien van inrichtingsvoorstellen, 2D- en 3D presentaties. 

Bogaardplein.jpg

© 2022 BOAS B.V. · Weth. Hulsstraat 1-14 · 7951SE · Staphorst | Ontwerp: Formatik