Nieuws


Nov. 2021

NIEUW: Curlies

De nieuwe Curlies kronkelen met hun gebogen palen de lucht in en bieden op verschillende hoogten een spectaculair uitzicht over je speelplaats. De klimtorens zijn er in verschillende hoogten en met tunnels en bruggen eenvoudig met elkaar en andere Berliner speeltoestellen te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Curly3.01 met een DNA toren? Het kan! Vanaf nu!

» Naar Curlies
» Download brochure


Nov. 2021

NIEUW: LevelUp

Met LevelUp van Berliner wordt het traditionele speeltuinidee van speeltorens- en platformen aangevuld met innovatieve add-ons en inclusieve speelelementen. Het bekende speeltuinconcept in een nieuw design combineert technische finesse met de gebruikelijke hoge kwaliteitsnormen van Berliner.

Er zijn talloze verbindingselementen zoals bordessen, bruggen en toegangspunten, zoals kruipbuizen en klimnetten. Bovendien is LevelUp compatibel met andere Berliner productgroepen. LevelUp biedt ruimte voor fantasierijk spel waar kinderen in alle ontwikkelingsfasen aan mee kunnen doen. Misschien varen zij rond de zeven zeeën op een piratenschip, veroveren ze een bewaakt kasteel of verkennen ze een eenzaam eiland! Nu bij BOAS!

» Naar LevelUp
» Download brochure


Volg BOAS op Social Media:

» Facebook

» Twitter

» Instagram

» YouTube

» LinkedIn

© 2022 BOAS B.V. · Weth. Hulsstraat 1-14 · 7951SE · Staphorst | Ontwerp: Formatik